1. aug, 2022

Semestern är över och här drar vi igång igen- härligt!

Det är en så underbar känsla när jag känner att jag har fått vila, besöka nya platser, upptäcka livet utanför och bara vara. Det är som att livet, kraften och orken hittar sin väg tillbaka. Kanske känner du det precis likadant.

När jag var i början på juli, så visste jag att jag skulle ta strödagar till semesterdagar i år. Jag kände mig rätt på gång och det kändes skönt att bara köra på även om det skulle bli i lugnare tempo.

Sedan kom värmen och mina dagar blev tomma på kunder och jag sov, och sov och sov. Tänk vilket lyxigt liv att bara från den ena dagen till den andra, känna att nehej du nu måste du sova och sedan få göra det. Så har det varit nästan hela juli, jag har jobbat, mött männskor och sedan har jag sovit.

Jag har badat och solat, till och med magen som inte har fått se en solgnutta på flera år, den är så lycklig.

Men mitt i allt detta så blir också en utbildning som jag gått för Cecilia Vestgöte klar och i och med det så har jag nu lärt mig att arbeta med Änglar på ett helt nytt sätt. För ca 8 år sedan kom det en ny guide till mig och presenterade sig som Jeremiel. Det var inget som jag kände igen (som om Zephir eller Thelinda har varit igenkända) men det var något annorlunda. Jeremiel kom aldrig med in och arbetade med mig och oss andra, utan stod vid sidan om. En dag när det gått mer än ett år, säger Jeremiel att vår tid kommer och vet du jag skrattar lite lätt och säger ja ha du.

Flera år senare är jag på en veckas Mediumträning och på kvällen sitter vi med en Ärkeängelkortlek, jag skall blanda och kupera och ut på golvet flyger ett kort. Jag vänder på kortet och sätter mig på rumpan så det känns. På kortet läser jag "Jeremiel".

Så kan det gå, nu skall vi på allvar jobba tillsammans för alla de som vill komma till oss, men också för vår egen skull. Vi skall mötas och pratas vid och jag skall fortsätta med att lära mig så mycket som möjligt om Ärkeänglar och framför allt om Jeremiel.

Som Änglamedium, stänger vi de anhöriga ute och låter Änglarna få lämna buskap till den som har kommit. Det är vackert och känslosamt. Så du som tycker om Änglar som jag gör, kanske möts vi i framtiden.

Men du vet när saker väl drar igång, då är det sällan bara en sak, så jag vill ju nämna att nu i augusti startar jag två stycken Meditationskurser också. En här i Dunshult- Urshult och en i Växjö, ute vid Fyllerydskogen. Vill du veta mer om kurserna och framtiden här så ta en kik in på Kurser och Event sidan.

Jag önskar dig glada dagar.

Med kärlek

Greenleaves Andersson