5. sep, 2022

Möte med nya människor

Det blev så mycket förberedelser inför Hälsomässan i Skärva, för att få allt att stämma. Vi har skickat in olika former utav beskrivningar till olika sidor, våra loggor och tänkt ut vad det är som var och en vill erbjuda på en dag som denna.

Lite min vana trogen, tänkte jag nog att jag hade två dagar eller fler. Jag tog med mig till försäljning, vilket var väldigt bra för mig. Men sedan satte jag upp tider för olika behandlingar och konsultationer under hela dagen. Vilket var helt underbart men jag fick inse att ingen människa kan vara två personer eller fler.

Vad händer då, jo det finaste utav finast, ärlighet. Det kan ha skett när jag höll föreläsningen om Sprirituell healing eller under meditationen som jag höll. Till och med kunde det ha skett då jag gav någon utav besökarna en behandling. Men en sak är klar, jag är inte medveten om det hända.

Men någon köper en utav mina salvor och swishar pengar till mig på mitt företagsswish. Så fint gjort. Visst känns det underbart att veta att vi människor har ärlighet och vänlighet inom oss. Att det är sidor som vi bär och som vi kan välja att vara i och ge ut till människor som vi möter. Du kanske tar det för givet, det gör inte jag. Kanske är du helt på andra hållet att tilliten till en annan människa är borta.

Det vore synd, men att lita helt och hållet på en annan människa, skulle i första hand vara att helt lita på sig själv. Och dessvärre kan jag säga, att jag kan glömma, bli irriterad, förbaskad och så i himmelen glad att jag kan lova för mycket. Det brukar lösa sig, men visst ibland, då med att jag tvinnar mina händer och fötter för att få ihop det. Sedan glömmer jag hur krångligt det var att få ihop det o så gör jag det igen, ett år eller två år senare. O tänker, jaha ja, nu blir det lugn och ro och andning på riktigt.

Men tillbaka till kunden som betalade trots min frånvaro, så glad för detta mänskliga beteende som inger hopp om oss.

Hälsomässan var rena lyckoruset, att få möta så många människor, få jobba och bemöta, få lotsa och ge. Så mycket som går på två håll, ett givande och ett mottagande. Så fint! Jag ser fram emot nästa mässa, men har inte bestämt när och var.

Det är och har varit lite annat på gång också, det är ju med fint.

Men det tänkte jag faktiskt att jag skulle ta mig tid till att berätta om imorgon. Jag hoppas att du har tid att möta mig här då och få höra om mina betraktelser och äventyr.

Så önskar jag dig en fantastisk måndagkväll och om vi inte möts mer denna veckan, en härlig fortsättning på din vecka.

Med hjärlig hälsning

Greenleaves Andersson