30. sep, 2022

Att flytta fram ett anmälningsdatum

Hej kära besökare

Det blev lite snopet för mig idag när jag skulle redigera inne på min hemsida och upptäcker att jag inte skrivit någon blogg på länge. Så märkligt tycker jag. Fast jag vet att jag just nu håller på att skriver på flera olika ställen för att samordna och bygga en del nytt i företaget och utåt.

Den 15-16 oktober då är det dags för en Retreat helg här på Grönalund och Hjärtat´s Livsharmoni, som jag längtar. Det är ett fåtal anmälda (1st) och min tanke är ju att vi skall vara ca 8 personer, så vi kan vara i harmoni och i vårt eget space men ändå även i grupp.

Så nu flyttar jag fram sista anmälningsdagen till den 7 oktober. Så är det ju när jag planerar något, det är både tiden, vad dagen skall innehålla och platsen. Så mycket som skall stämma, men sedan är det ju ni som jag givetvis hoppas på skall komma, för utan er så blir allt mitt planerande helt meningslöst. Men så är det ju med allt vi gör.

Så fort vi blandar in någon mer än oss själva så finns ju det där om och kanske och vet inte, det är lite osäkert, ingen vet riktigt. "Vad säger hon, kanske ni tänker, hon är ju ett medium, hon vet väl" Och javisst kan jag och många med mig gå in för att se om det finns någon form av aktivitet runt ett ämne eller om det faller som en fura till marken, utan betydelse.

Men det är liksom inte riktigt samma känsla upplever jag, då skulle jag kanske bara planera hälften av allt som jag gör o då undrar jag ju, vad skulle jag göra med alla dessa idéer som föds inom mig. Som en stark längtan efter att få genomföras, läras ut, delas och mer därtill. Ja, vad ska vi kreativa människor göra med alla våra idéer? Det är faktiskt en bra fråga, då vi behöver ställa om till ett mindre köp och slit samhälle, mindre konsumtion och mer nyanserat leverne.

Nåväl, idéerna kan ju givetvis gå till att finna olika uppfinningar som hjälper till med livet på olika sätt och vet du det är där som en Retreat kommer till.

I en tid då livet verkar bestå utav 70-80% rädsla, så behöver vi hitta lugnet och inse att vi lever, vi vil hjälpas åt, det är då för väl. Men så hög andel av rädsla, skapar riktigt dåliga ringar på vattnet. Så min idé var och är att vi skall få vara i kärlek och glädje. För att kunna leva mer i harmoni i vår vardag, både du och jag och vi. För dina ringar på vattnet kommer ju alla i din omgivning till del och att sprida lite lugn och kärlek det är allt betydligt bättre, tycker jag.

Så, nu har jag startat upp min blogg här och jag kan knappast sluta över glädjen att skriva till dig. Jag hoppas att du hinner läsa, tänker efter och hittar om så endast en uns av glädje och kärlek genom min blogg. Då du, då är jag glad.

Lev väl!

Med kärlek

Greenleaves Andersson