7. okt, 2022

En ny plats för Hjärtat´s Livsharmonis kurser

Som jag har letat, funderat och klurat på hur jag skulle göra med mina kurser. Lokalen i Dunshult har känts för liten en ganska lång tid. Men utan något nytt i sikte har det varit bättre än inget och här är ju vackert och det har varit smidigt på många sätt.

Men nu sätter jag ett välkommet Tack för lokalen här och ett stort Tack för den nya lokalen som jag kommer att använda framöver till mina kurser.

I år blir det de redan pågående kurser som kommer att få njuta utav den nya lokalen, men redan i februari drar jag igång en ny kurs och då hälsas samtliga deltagare välkomna dit.

Ja men, var är det då, kanske du undrar?

Jo, idag har jag skrivit på ett kontrakt med, Rössmåla Skola för att framöver kunna hålla mina kurser i deras stora sal. Salen har ett härligt trägolv med stora ytor och till lokalen finns, kök och toalett.

Det är lugna omgivningar, med mycket grönytor att använda och jag ser fram emot meditationsstunder ute i det fria. Vandringar i tystnad, dansa på det vackra trägolvet till ljuv musik från oss som är där.

Känner hur min trumma kommer att få vara en del av det hela och hur trumresor skapar magi och djup på kurserna.

Ser framför mig hur jag kan ta plats för att beskriva olika funktioner under en Spirituell healingkurs, där deltagarna kan få gott om utrymme även då vi tränar på att ge behandilng på britsar.

Ja, en helt ny värld av möjligheter ser jag framför mig och det är tillsammans med er som jag vill göra detta. Tillsammans för hälsa, för utveckling och kärlek till alltet.

Önskar dig en skön helg och goa dagar.

Med kärlek

Greenleaves Andersson