19. okt, 2022

Förändringens tidevarv

Mitt i oktober sitter jag här inne och skriver till er, utanför mitt fönster skiner solen och bladen glittar i guld.

Vilket höstväder vi har, jag älskar hösten med de lugna kvällarna, blåsiga dagarna och skogarna som är fyllda med all sköns godheter.

Även inombords kan det blåsa stormar, vilket du säkert vet. Då är det helt ljuvligt att gå ut och ställa sig med öppen famn och låta blåsten ute blåsa igenom kroppen och rena vad det än är som sker där inom dig. Ibland på sommaren så gör jag detsamma, åker till havet och bara står där i blåsten och låter mig renas, vare sig jag är på gott humör eller sur och butter.

Här händer det många saker samtidigt, äntligen så fann jag en lokal att hålla mina kurser i. En lokal som möjligör att vi tar ut svängarna, kan dansa, får plats med fler stolar och britsar och ja, så klart mer människor. Jag är verkligen så glad och tacksam också för den ligger så nära här, bara 8km iväg och med stor möjlighet för dig att finna boende och komma med på kurserna.

I framtiden hoppas jag och ber om att få en lokal där du också kan stanna över natten. Men jag är helt säker på att just nu är detta det allra bästa.

Jag kan se dig när du arbetar här med den Spirituella healingen under den tvååriga utbildningen, Jag kan se dig här på retreaten, då du dansar, kommer med på vandringar i den vackra naturen. Hur tystnaden lägger sig och vi mediterar tillsammans oavsett kurs. Hur min trumma tar vid och för dig ner i ditt tysta men händelserika inre.

Det känns lite magiskt och det vill jag förmedla till dig.

Men nu efter flera timmars arbete här inne, så tänker jag mig ut en stund i solen. För sedan bär det av till kvällens Meditationskurs i Växjö. Där vi kommer samlas runt elden för att meditera och samtala. Så kommer ju fika stunden, hm. Undrar vad jag skall bjuda dem på idag, frukt ja, men kakan då vad månde det bli?

Nu blir det baka innan utegång, bra med reflektioner så man vet var man är på dagens schema.

Önskar dig en fortsatt fin vecka.

Med kärlek

Greenleaves Andersson