1. nov, 2022

Hösten den vackra

Det är sen väldigt sen oktober, när jag tar den bild som jag väljer idag. En runda ute i naturen gjorde mig glad i själen. Alla dessa färger och former, bara få stanna upp och vara betraktaren, vilket under.

Det händer ju som vanligt känns det som mycket under veckorna, just nu är inget undantag. Men här har jag höstnöje. Jag sorterar, slänger, ändrar om och begrundar nyttan med varje blad och varje sak.

Så skönt att få slänga ut, ändra om. Visst det tar tid, men sedan är det ju så mycket lättare att hålla ordning och känslan inombords den går verkligen inte av för hackor. Jag njuter.

Vilken kärlek!

När jag så öppnar dörren och tittar ut, drar på mig skorna och vandrar, då blir jag översköljd med färger och träden ropar, har du sett så vacker jag är idag. Ja! Ropar jag tillbaka och ler.

Jag hoppas att även du får möjligheten att dela denna stund med naturen och ta in all den underbara energi som den just nu delar med oss.

Här håller jag på med att gå igenom informationen till de kurser som kommer upp nu i höst och ibland kan jag tro att jag blir förvirrad, när ett papper hamnar i fel pärm eller saknas. Då blir det en fika paus så hjärnan hinner lugna ner sig lite.

Som du kanske såg så har jag två planerade föreläsningar i höst, skulle gärna föreläsa mer, älskar verkligen att stå där uppe och berätta. Kanske kan min önskan slå in om jag ber med hela hjärtat.

Nu vill jag önska dig en fin ingång på november månad och så hoppas jag att vi ses längs med vägen både här och där.

Greenleaves Andersson

Med kärlek