Min väg igenom livet, in i det andliga

Lite historik och framtid i Greenleaves Anderssons liv.

Välkommen att läsa och följa.

Redan som liten fick jag uppleva hur det är att flytta, att lämna människor, vänner och platser som betyder något speciellt. Jag föddes i Tingsryd, men har levt på många platser från unga år.

Livet har tagit många olika vägar och lärt mig både om mig själv och andra. Jag har levt i många yrkesroller och sett hur vi var och en av oss, gör så gott vi kan för någon annan. Hur vi genom det vi bidrar med, skapar osynliga band oss emelllan, trots att vi kanske aldrig ses.

I mina tidigare yrkesroller har jag fått möjligheten att jobba med allt ifrån Äldrevård, Produktberedning, Trä och Metallindustri likväl som inom olika statliga myndigheter och Trädgård.

Att utbilda mig har alltid känts rätt och väldigt roligt. Så inte tänker jag slå mig till ro utan min plan för livet är att fortsätta utvecklas och utbildas. Det är något som jag önskar att varje människa skulle ta möjligheten att göra. För när vi möts. lär vi och vi får en djupare förståelse.

Det är ju inte helt nödvändigt att gå in i skolans värld för att vi skall lära oss något nytt. I mitt fall, så har mina andliga Guider lärt mig oerhört mycket om livet under våra dryga tjugo år tillsammans. Det hoppas jag att vi fortsätter med.

Då behöver jag ett öppet sinne och viljan till att veta, kunna och känna mer. När det gäller min privata sfär, så har jag två barn och barnbarn, jag älskar dom djupt.

Som du säkert förstått vid detta laget, så bär jag med mig kunskap ifrån många delar utav vår värld. Jag har fått förmånen att lära mig att ingen är för mer eller för mindre- att vi alla behövs oavsett titel - ras - sexuell läggning eller religion.

Hösten 2001 påbörjade jag min andliga resa, mötte min Andliga Guide och gav min första Spirituella Healing och la mina första Tarotläggningar.


Men allt började i en annan ända. Året är1992 och min mor dör i cancer, det blir en bottelös förtvivlan trots att jag hade mina barn och familj. Men just denna dag, hösten 2001, denna eftermiddag hade jag stannat vid Skoglyckans kyrka utanför Alvesta, på hemvägen, ifrån skolan, där jag studerade Friskvård med allmän inrikting på, Grimlövs Folkhögskola.

Jag var ledsen, trött och kände mig eländig, det var bara jag och kantorn i kyrkan, jag satte mig långt fram och han satt på vänster sida precis när man kom in. Där satt han och spelade. Jag sjöng med när jag kunde psalmen - har sjungit i kyrkokör, så några psalmer fastnade i minnet. När jag sitter där kommer min mamma ner igenom det mosaikfönster som finns i denna kyrka upp till vänster.

Hon kom ner ställde sig utanför dörren in till min bänkrad. Du kan säkert ana dig till att jag satt som i chock, men någon rädsla fick inte plats, för hon kom med så mycket kärlek och glädje att det fyllde hela mig. Jag såg henne från huvudet till höfterna, lika klart som när jag, möter en människa i min vardag. Efter vår stund tillsammans som jag tidsmässigt aldrig kunnat säga, det kan ha varit allt ifrån 5 - 10 min till bara några minuter. Det spelar ingen roll, för hon kom, hon gav, allt det som jag någonsin hade kunnat önska mig. All sin kärlek gav hon mig. Numera brukar jag säga att även om Jesus kommit och visat sig på detta sätt för mig, hade inte kärleken kunnat vara större. För den var total.

Ett år tidigare arbetade jag som Verksamhetschef på Studieförbundet Vuxenskolan i Alvesta (tjänstledig från Försäkringskassan). Vi skulle anordna en hälsomässa och det blev många kontakter. En av dem arbetade som Healer nere i Älmhult - vår lunch kom att helt förändra mitt liv. Men, hälsomässan, den blev aldrig av. Den hade uppnått sitt mål, jag hade öppnat Pandoras ask, och funnit ett utav mitt livs kall.

Vid ca 1 1/2 års ålder får jag astma, vilket ger en svår allergi som vuxen.  Så medicin har funnits på olika sätt, dock inte så mycket hemma i mitt föräldrahem, där jag istället lades in på lasarett när jag blev sjuk.

Jag fick nog som vuxen, men med behoven följer ju att man tar det som står till buds. Ända fram tills dess att man själv börjar leta och söka alternativ. Det blev genom jobbet på Försäkringskassan som jag kom i kontakt med andra möjligheter till läkning, då vi fick prova massage och träna Qi-gong. Det hjälpte mig att bli bättre i luftrören m.m. Så jag var idel öra, när denna kvinnliga healer talade med mig. Jag berördes på djupet, utav tanken på att kunna ge healing med bara mina händer, Inga mediciner, inga biverkningar - jag bara längtade dit. Det tog ett år, sedan fann jag guidning och påbörjade min utbildning till Sprituell Healer. Det är nu över 20 år sedan. Men det blev en riktig resa innan jag kom till en utbildning - allt finns inom oss - all vetskap, om och hur.

Så på hösten 2001 ger jag min första healing och lägger de första tarotkorten. Sedan dess gick mitt tillfrisknande i rekordfart. Jag som använt olika astmamediciner, samt en nebuloser (inhalationsapparat) varje dag under flera års tid, kunde känna att jag behövde mindre och mindre medicin. Tills jag en dag gick in på Lungmedicin i Växjö och berättade att jag avslutat mina mediciner. Det var inte populärt hos dem, men hos mig var detta en befrielse som jag aldrig trott var möjlig. Över 20 år har gått och jag tar jag ingen medicin, inte ens en huvudvärkstablett. Så förändrad blev min vardag och mitt liv. Jag har nu tekniker, min healing, andningen m.m. som hjälper mig att fortsätta mitt friska liv. Jag är så glad och tacksam för detta. Sedan dess har jag aldrig slutat utan bara fortsatt min personliga utveckling och min kunskapsväg med mitt företag.

Längs med vägen under de tjugo åren lite drygt har jag utveckat mig och utbildat mig i följande: Djurkommunikation, Mediumskap, Drömtolkning, Drömterapi, Munay Ki, Änglamediumskap, Zen Coachning, Aromaterapi, Örtterapi, Vedic Art, Fotografi


Pågående utbildningar: Stresscoach och Fotografi.

Sedan 2010 lever jag och verkar den största tiden i Dunshult, strax utanför Urshult i Småland. Här har jag inrett min klinik, i ett hus på tomten. Det är underbart här. 

Men du möter mig även här som Fotograf, Konstnär och Diktare. Skrivit har jag gjort i hela mitt liv, Fotograferat i ca 40 år och Målat sedan 2000.

Jag fotograferar mycket. Sedan 2019 är jag en, Erkänd Fotograf i Tingsryds Konstförening.


Min fotosida:

www.greenleavesfoto.com 

Framöver kommer jag att hålla mina kurser, på "Rössmåla Skola" då jag precis har skrivit ett avtal med Föreningen.

Jag kommer att möta dig i dina behov och ge den hjälp som jag har lärt mig längs med vägen - fotografera - skriva, både det som är till inre hjälp och det som visar vår jord med bilder. Måla, gärna tillsammans i vår trädgård. Resa och blogga. 

Min förhoppning är att du nu vet lite mer om mig, om min väg i livet och lite hur jag ser framåt. Tack för att du tagit dig tiden att läsa om mitt liv och mina tankar.

Vill du veta mer om mig som fotograf, ta en titt in på, www.greenleavesfoto.com

Med kärlek

Greenleaves Andersson