UPPSTART AV VÅRENS MEDITATIONSKURSER

Meditationskurs i Växjö


Våra kvällar i Mullekojan fylls av värmande brasa och många unika upplevelser genom meditationerna.

Meditationskurs i Rösmåla 


Ca 8 km utanför Urshult och ca 1 mil från Tingsryd, ligger Rösmåla skola. En välbevarad och härlig lokal med svängrum. Det bådar för en meditationskurs med omväxling.

En av bilderna på Fotoutställningen. Vill du veta mer om mig som Fotograf, gå då till www.greenleavesfoto.com

En av bilderna på Fotoutställningen. Vill du veta mer om mig som Fotograf, gå då till www.greenleavesfoto.com

På gång framöver under 2022

Hej!

Den 2 november håller jag delkurs 6 av 8 på Meditationskursen i Växjö. Vi brukar ha helt magiska kvällar ute i Studiefrämjandets lokal ute i Fylleryds området. 2023 års vårkurs är redan planerad och ligger nu ute på Kurser och Event sidan.

Varje torsdag 13.00 -18.00, håller jag öppet i min butik, som är under uppbyggnad. Här kan du köpa Ädelstenar, Salvor, Älvor, Drakar, Änglar m.m. 

Den 2 november åker jag till Växjö för att hålla en föreläsning om hälsa, för Kamratstödet på IOGT-NTO. (Ej offentlig föreläsning) Men det går bra att boka in sig på denna föreläsning även för andra sällskap. Föreläsningen heter och handlar om "Hälsa för människor med djup erfarenhet och hög ålder".

Den 8 november är det dags för NymåneMeditation och Ceremoni här på Hjärtat´s Livsharmoni. Vill du komma med så hittar du all information under Kurser och Event.

Den 20 november besöker jag "MaYa- Kropp och Själ" i Olofström. Här kommer jag hålla Föreläsningen " Hur kan vi skapa oss ett mer andligt liv? Och vad kan hjälpa oss på vägen dit?  Du är välkommen hit!

26 - 27 november är det dags för den andra kursomgången för den nya gruppen i Spirituell healing. Jag startar en ny kursomgång i februari 2023.

Så kommer vi nu snart in i adventstid och december månad. Året 2022 börjar att släppa taget om våra liv.

Men i december, då firar vi ordentligt här. För dom har kämpat, läst och funnit allt det som dom har behövt trots pandemi, för att ta sig igenom och bli klara för att komma hit och få sina Diplom.

Gruppen som nu har haft en lång lärotid kommer i början av december att få skriva upp och möta sina diplomeringsklienter. Jag vet att det är lite nervöst, men jag vet också att dom är så underbara individer och blivande Spirituella healers. 

Ta gärna en titt in på Kurser och Event.

Önskar dig en magisk dag.