Låt oss ta hand om våra djur!


Möt Hassan min katt som kom för att leva uteliv och njuta av tillvaron.

Djurhealing


När du förstår att ditt djur inte mår fysiskt bra är det en god idé att komma med djuret för en kontakthealing på plats eller om avståndet är långt för att få en distanshealing.  


Det fungerar precis på samma sätt som med oss människor men den stora skillnaden ligger i hur vi tar emot healingen. Djuren har inget filter utan healingenergin går raka vägen in direkt.

Det kan upplevas som att dom får för mycket healing men när de får healing på plats brukar dom själva balansera och gå iväg en liten stund för att sedan komma tillbaka. Att deras hud och kropp vibrerar under en healing beror på att dom påverkas så mycket fysiskt. Det är till stor fördel för dom.


Ibland händer det att våra djur blir ledsna då är det utmärkt med en Djurhealing för att det mentala hos djuret skall balanseras och djuret ska få ett gott liv igen. Healingen lyfter sinnet och lugnar själen, så det kan skapa en helt ny känsla hos djuret som sedan hittar sin väg till välmående.

Djurkommunikation


Det är som mellan oss människor, ibland behöver vi få tala och berätta det som vi bär inom oss. När vi väl har gjort det känns hela livet så mycket bättre.


För djuren är det inte annorlunda dom behöver det precis lika mycket.


Kanske har ni flyttat, en kär vän har lämnat familjen eller har ni separerat? Allt detta och så mycket mer förändrar ditt djur i både fysisk och mental hälsa. Då är det helt magiskt när djuren får komma till tals och berätta om hur de har det och vad de behöver till exempel om de vill komma ut mer, kanske få valpar, inte tillbringa tid i hagen med värsta fienden eller kanske bara bli respekterad när djuret drar sig undan för att få vara lite ifred.


Det händer så mycket helande under en Djurkommunikation för det pågår på flera nivåer samtidigt. Jag önskar att alla lät sina husdjur, gårdsdjur och så vidare få chansen till en kommunikation för det skulle förändra hur vi ser på varandra och vad vi skulle tillåta vad gäller våra djur.


Vill du boka in en session med mig och mina Andliga Guider 


Välkommen på telefon

0735 - 890854


E-mail: greenleaves.andersson@telia.om