Olika tekniker för helande

SPIRITUELL HEALING: 

Att få en Spirituell healing kan förändra hela din dag och faktiskt hela din värld. Jag tänker på det senaste smset jag fick ifrån en kund, där kunden fått distanshealing och dagen efter kände att hon kunde röra både nacke och axlar, humöret var tillbaka och jobbet var möjligt. Det är fint att höra sådant och ändå finare att kunna ge en annan människa den möjligheten till livskvalitet.

Spirituell Healing, genom healingen får du möjlighet att landa, hitta lugn och harmoni inombords. En healing löser bland annat upp blockeringar som bland annat består av känslor som fastnat i kroppen och slaggprodukter som fastnar i blockeringarna. En healing smärtlindrar, lugnar kroppen och psyket och skapar balans den löser upp muskelknutor, frisläpper tillstängda nerver, så kroppen återtar sin naturliga form. .

En Spirituell Healing, ger dig också möjligheten komma åt det som är undanlagt, men uppe vid ytan alltså nära ditt medvetande. Efter en Spirituell Healing får du alltid ett samtal och vill du kan du även komplettera med en Medial Coachning, som är en djupgående samtalsform.

DISTANSHEALING

Distanshealing är ett alternativ till Spirituell kontakthealing. Då du saknar möjligheten att komma till mig, är distanshealing ett väldigt väl fungerande alternativ det gäller för både människor och djur.

Under denna healingsession, tillbringar du din stund, 1 timme, vilande. Direkt efter healingen har vi ett kort samtal på ca 10 min för att kolla av hur du har upplevt healingen och gå igenom det som har kommit upp. Under healingen skriver jag ner allt som kommer upp och du får detta brev tillsänt dig.

KÄNSLORESAN:

Detta är en healingbehandling där du får gå in i en känsla och uppleva den på alla nivåer i din kropp och mentalt för att under behandlingen släppa känslan helt.

Det är när vi fastnar i en känsla som den kommer att styra vår vardag, när detta händer låser vi oss själva och vårt liv. Genom att lösa upp känslan, kan du lösa upp knutar/blockeringar inom dig både fysiska och mentala som annars skulle ha fortsatt hindra dig på din väg framåt i livet.

Efter avslutad behandling, får du en kort healing och sedan ligger du och vilar innan vårt samtal. Efter får du en fika och du väljer om du vill måla eller skriva ner den känsla som du kommer bära med dig. Denna behandling tar ca 2 timmar.

För att boka ring 0735-890854 eller maila greenleaves.andersson@telia.com

Copyright Greenleaves Andersson

Copyright Greenleaves Andersson