Olika tekniker för helande

SPIRITUELL HEALING: 

Att få en Spirituell healing kan förändra hela din dag och faktiskt hela din värld, jag tänker på det senaste smset jag fick ifrån en kund. Där kunden fått distanshealing och kände dagen efter att hon kunde röra både nacke och axlar, humöret var tillbaka och jobbet var möjligt. Det är fint att höra sådant och ändå finare att kunna ge en annan människa den möjligheten till livskvalitet.

Nya kurs startar 11 - 12 november 2023. För mer info. se sidan kurser och event.

Spirituell Healing, under denna healing får du möjlighet att landa, hitta lugn och harmoni inombords. Löser bland annat upp blockeringar (känslor som fastnat i kroppen, slaggprodukter som fastnar i blockeringar), smärtlindrar, lugnar kroppen och psyket och skapar balans. Löser upp muskelknutor, frisläpper tillstängda nerver, så kroppen återtar sin naturliga form .

En Spirituell Healing, ger dig också möjligheten komma åt det som är undanlagt, men uppe vid ytan (nära ditt medvetande). Efter en Spirituell Healing får du alltid ett samtal. Vill du kan du även komplettera med en Medial Coachning, som är en djupgående samtalsform.

DISTANSHEALING

Distanshealing är ett alternativ till Spirituell kontakthealing. Då du saknar möjligheten att komma till mig, är distanshealing ett väldigt väl fungerande alternativ. Det gäller för både människor och djur.

Under denna healingsession, tillbringar du din stund, 1 timme, vilande. Direkt efter healingen har vi ett kort samtal på ca 10 min för att kolla av hur du har upplevt healingen och gå igenom det som har kommit upp. Under healingen skriver jag ner allt som kommer upp och du får detta brev tillsänt dig.

KÄNSLORESAN:

Detta är en healingbehandling där vi arbetar enbart utifrån din känsla. Ibland fastnar vi i en känsla och den kommer att styra vår vardag. När detta händer låser vi oss själva och vårt liv. Genom att lösa upp känslan, kan du lösa upp knutar inom dig som annars skulle ha fortsatt hindra dig på din väg framåt.

Efter avslutad behandling, får du en kort healing och sedan ligger du och vilar innan vårt samtal. Efter får du en fika och du väljer om du vill måla eller skriva ner den känsla som du kommer bära med dig. Denna behandling tar ca 1-2 timmar.

För att boka ring 0735-890854 eller maila greenleaves.andersson@telia.com

Copyright Greenleaves Andersson

Copyright Greenleaves Andersson