KURSER, EVENT och FÖRELÄSNINGAR


Dagskurser och kvällskurser; Drömgrupper, Chakra, Drömtolkning, Meditation


Håller korta Helgkurser: Meditation, RetreatLång utbildning: 1,5 årig Spirituell healingkurs


Föreläsningar: Drömmar "Genom drömmens öga" " I natt jag drömde"/ Om min vandring på El Camino 2017/ om Spirituell healing/ om min egen resa in i mitt Andliga arbete / om "Hälsa"


BOKRELEASE FÖR BOKEN


"ETT FRAGMENT AV KÄRLEK


Plats: Tingsryds bibliotek


Tid: 18:30

HEALINGRÅD 15 juni 2024


Healingråd för diplomerade Spirituella Healers


Vi tar upp svårigheter och nyheter inom området. Delar erfarenheter och tankar.


Anmälan för deltagande senast: 15 maj


Kostnad: 1000kr inkl. fika och lunch

Plats: Dunshult, Grönalund Urshult

Tid: 09.00 - 16.00


Varmt Välkomna hit!


Med kärlek

Greenleaves Andersson2 årig utbildning till SPIRITUELL HEALER 2024-2026

Start 10 - 11 augusti 2024 (Ändring av planeringen av kursen har skett då jag har valt att skapa om kursen efter avslutande av den sista gruppen nu i juni 2024.)


Spirituell healing är ett djupt samarbete mellan den fysiska och den andliga världen. Det är vägen som leder till bättre hälsa och större självinsikt.


Vi människor står alltid inför olika val ibland är det lätt och självklart att välja, ibland omöjligt och vi står kvar på samma plats utan att ta det nödvändiga beslutet.


Så kan det upplevas när vi hamnar i till exempel sjukdom, övertrötthet, stress, sorg och depression. Hur går du i den situationen mot ett bättre mående? För vissa är den konventionella vården det självklara valet men för fler och fler är det inte ängre lika självklart. Många hittar vägen till de alternativa behandlingarna så som jag gjorde. För 23 år sedan tog jag beslutet om att gå åt ett helt annat håll och det blev healingens väg. Ett val som  jag aldrig har ångrat utan känt en väldig vördnad och Tacksamhet inför då det helt förändrade min hälsa och mitt liv.


Under min vandring på EL CAMINO i Frankrike/Spanien, 2017 tar jag beslutet att starta upp en Spirituell healingkurs som skulle vara baserad på all den kunskap som jag då under 16 år hade förvärvat mig igenom bland annat mitt arbete som Spirituell healer. Numera är den kunskapen djupare och åren har blivit 23. Sagt och gjort 2018 är upplägg och startdatum klart och de första kursdeltagarna anländer. Det är nu sex år sedan och jag har nu en mer klar bild över hur jag vill bygga kursen och varva all den kunskap som jag har. Likväl som jag mer kan se hur jag och Vi bäst kan lära, förmedla och stödja dig i din lärande process där vi möts i respekt, ärlighet och öppenhet i oavsett vad som kommer upp. Detta är anledningen till att den nu ändras i vad jag gått ut med och vad som kommer att vara. Tiden två års kurs har jag haft länge och nu väljer jag ju att behålla den tidsmässigt men lägga till mera kurstillfällen.


Under kursen kommer du att få lära om bland annat följande:


Kontakt och Distanshealing

Chakra och Auran

Djurhealing och Djurkommunikation

Bildtolkning och Kroppskunskap

Mindfulness och Attraktionslagen = Law of attraction

Läran om energier

Lagar - Etik och Moral

Samspelet mellan vår Mentala och Fysiska hälsa

Andningsträning

Meditation

Qi-Gong


Mer ingående kommer längre ner i texten


Kursen är i alla delar Interaktiv vilket innebär att du lär genom att göra. Du får viss dokumentation men förväntas att skriva ner och delta vid alla gemensamma övningar, meditationer och aktiviteter. Varje kursdel är som ett steg, en början på den plattform som du så småningom kommer att vila med all din kunskap på.


Kortfattad beskrivning av de olika delarna:


Du kommer att träna på att ge Spirituell Healing till dina kurskollegor. Här tränar du att ge healing i olika situationer för att så småningom träna på att sända Distanshealing. Spirituell healing är en form av energiöverföring av den universella energin riktad för bättre hälsa. Här jobbar du som en ren healingkanal för att hjälpa din nästa och dig själv. Du gör det i samarbete med dina Andliga Guider. Din Andliga Guide/Guider får du träna dig på att möta, känna och lyssna till från kursdel 1.

 

Genom hela utbildningen sätter vi oss i olika meditationer för att lyssna inåt och förstå vår väg, där var och en har sin egen väg men vi går gemensamt framåt för med gemenskap får du också möjlighet till samtal och diskussion vilket är ovärderligt.


För att kunna arbeta professionellt som Spirituell Healer behöver du känna till de lagar som vi  har att rätta oss efter och att vi samtalar kring Etik och Moral ser jag som en självklarhet då vi på alla sätt vill visa våra klienter/kunder och oss själva respekt.


Vi är inte åtskilda varandra, naturen eller djuren och detta kommer du att få förståelse för när du lär dig Djurkommunikation och Djurhealing. Det är en sann ynnest att få hjälpa djuren på alla sätt vi kan. När vi till fullo förstår att allt är energi blir det så mycket lättar att förstå hur det går till när vi talar med djur eller ett träd till exempel.


Från våra tidigaste år lär vi oss att ta hjälp utav sjukvården när vi skadat oss fysiskt. Men detsamma gäller nästan aldrig när vi är med om något traumatiskt utan vi förutsätts klara av att hantera det själva. Här får du en chans under kursen att på många sätt uppleva hur dessa två hänger ihop och hur de påverkar varandra och  därigenom vårt mående. Du får lära om kroppens olika system, organ och kroppsfunktioner utifrån ett perspektiv kopplat till Spirituell healing. 


När vi ger healing oavsett form händer det ofta att vi ser bilder inom oss. Jag som Drömterapeut valde därför att integrera en del av min bildtolkningskurs här i den Spirituella Healingkursen så att du lättare kan förstå och hjälpa din klient/kund att förstå de bilder som kommer upp under healingsessionen. Detta är ju något som du kommer att ha nyttan av under många andra delar av ditt liv.


Mindfulness är att vara i total närvaro den träningen ger dig den hjälp på vägen som du behöver för att helt kunna fokusera på din klient, din Andliga Guide/er och den information som du får till dig, det är verkligen ett ovärderligt verktyg.


Under varje kurs oavsett art behöver vi klokheter, glädje, humor och eftertanke här får du det genom Attraktionslagen på många olika sätt. Att lika attraherar lika har du säkert hört likväl som du i parrelationer ofta hör att "Men vi är ju så olika" ändå attraherade de varandra - Varför? Du kommer att förstå, du kommer att vilja ändra och du kommer att se på saker ur ett annat perspektiv - ett som hjälper dig på din väg.


Meditation är vägen till ett nytt lärande och det är inte bara vägen in till dig själv utan en väg till GUD - UNIVERSUM- GAIA - EVIGHETEN. Därför kommer vi att meditera varje dag på många olika sätt. Ett av dem är genom andningsövningar för andningen är vår länk till livet men på något sätt så har många av oss missat hur viktig andningen är för det är ju något som sker automatiskt tills något händer oss. Här tänker vi att lite verktyg på vägen, lite mer förståelse kan vara det som gör en enorm skillnad i hur du har det i din kropp och i ditt sinne. Vi förstärker meditationen genom att ta in Qi-Gongen som hjälper både din kropp och själ till balans och mera rörlighet. För min egen del så blev Qi-Gongen det som öppnade upp för läkning av min astma och allergi. Att jag sedan mötte min kärlek-  Spirituell healing gav mig vägen till den hälsa som jag har sedan dess och det är faktiskt ren glädje när jag tänker tillbaka på de år som har gått. Kanske är det din tur nu till att ta vägen och må bra i dig själv.Nu till det praktiska:


Vi är ofta utomhus så oömma kläder och skor är bra.


Maten är vegetarisk har du allergi/överkänslighet meddela mig vid anmälan. Hänsyn tas inte till egna speciella matval.


Du får vara beredd på läxprov vid varje kurstillfälle efter den första kursen, i kursen ingår också att läsa en bok om Chakra och skriva en recension. Läser du igenom den dokumentation som du får vid varje kurstillfälle är det inga problem att klara läxan. För mig är det viktigt att följa upp så skriv upp dina frågor och ställ dom det lär du dig mer på och det gör även alla vi andra.Vill du bli Diplomerad Spirituell Healer tillkommer en kurshelg där du får genomföra både ett teoretiskt och praktiskt prov uppdelat på två dagar. Minimum tränade timmar med healingklienter är 100 timmar för att kunna bli diplomerad. De 100 timmarna är så klart uppdelade på de två åren och gäller gemensamt för de olika healingformerna: Kontakt - Distans - Djurhealing. Tillkommer Djurkommunikation 12 timmar.


Deltagande vid varje kurshelg är obligatoriskt,

om en kurshelg missas på grund av sjukdom med läkarintyg kan du delta vid nästa kursomgång då den kursdelen körs. Därefter kan du om du har alla timmarna gjorda gå upp för diplomering.


Du kommer att träna Spirituell healing på dina kurskollegor, nära och kära samt på okända personer. Du förväntas efterhand i utbildningen ta betalt av dina klienter/kunder. Efter varje Spirituell healingsession ingår det att skriva en redovisning av healingsessionen som därefter sänds till mig, så småningom kommer du att lära dig att skriva journal. Redovisningen sänds till mig via mail varpå jag kommer att ge dig stöd och feedback som jag sänder tillbaka till dig för att du tryggt kan komma vidare i din utveckling till Spirituell healer. Jag och mina Andliga Guider kommer att finnas här för dig på din väg och minns att vi älskar att se dig växa som människa och Spirituell Healer.Start av den 2 år långa utbildningen sker:

Kurs 1: 10-11 augusti 2024

Resterande datum för kursen är:

Kurs 2:   9-10 november 2024

Kurs 3: 22-23 februari 2025,

Kurs 4: 17 - 18 maj 2025

Kurs 5: 20-21 september 2025

Kurs 6: 6 - 7 december 2025 

Kurs 7: 4 - 5 april 2026

Kurs 8: 8 - 9 augusti 2026


Plats: Friluftsfrämjandets lokal, Fyllerydsstugan, 355 92 Växjö i Småland

Tid: lördag: Kl.09.00 - 17.00 Söndag: Kl.09.00 - 16.00

Kostnad: 36 000kr för åtta kurshelger inklusive lunch och fika.

Anmälningsavgift: 2000kr Betalas via faktura.

Det går att välja att betala hela summan på en gång eller betala /kurshelg. Valet meddelas vid anmälan.

Anmälan till: 0735–890854 eller greenleaves.andersson@telia.com

Anmälan senast: 2024-08-09 Anmälan är bindande enligt Distansköplagen (se nedan) 

Vid anmälan precis innan start gäller inte Distansköplagens ångerrätt, vilket innebär att anmälan genast kommer med betalningsansvar för resten av kursen.


Max antal 12 personer


Distansköplagen (2005:59) Du har 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att även om du lämnar utbildningen är du betalningsansvarig. Måste kursen avbrytas, på grund av långvarig sjukdom, som kan stärkas med läkarintyg. Återbetalas, inbetald kursavgift, som ej nyttjats. Skulle kursen bli inställd, betalas hela kursavgiften tillbaka.

Önskas boende finns det flertalet B&B, Hotell och Vandrarhem i och runt Växjö.


Företaget har F-Skatt

Vatnr. SE601114270701


Välkommen till en lärorik, rolig och härlig tid på Hjärtat´s Livsharmoni


Med kärlek

Greenleaves Andersson

3 - 11 Augusti 2024

FOTOUTSTÄLLNING PÅ GALLERI SIGMA I VÄXJÖ MED VÄXJÖ FOTOKLUBB


Vernissage den 3 augusti kl. 11:00 - 16:00 


Utställningen är öppen:

Tisdag -  Fredag 12:00 - 18:00

Lördag - Söndag 11:00 - 16:00


VÄLKOMNA!

HARMONIMÄSSA I UDDEVALLA 24 -25 augusti 2024


Hälsomässa på Lane Loge utanför Uddevalla.


Mer information kommer längre fram.


VälkomnaTINGSRYDS KONSTRUNDA 7 - 8 september 2024


FOTOUTSTÄLLNING i DUNSHULT 


Mer information kommer framöver.


FÖRELÄSNING I VÄXJÖ 14 september 2024


"I natt jag drömde"


En föreläsning om drömmar och drömtolkning.


Jag, Greenleaves Andersson berättar om hur det är att arbeta som Drömterapeut och Drömtolkare. Under kvällen får du lära om olika former av symboler och vi kommer tillsammans att tolka några symboler och eventuellt drömmar.


Den som vill får ta med sig en dröm och så kommer jag att välja ut en eller två som vi gör en drömtolkning på. 


Då jag även jobbar med Drömgrupper kommer jag att berätta om hur det ser ut i en drömgrupp och på vilket sätt det kan hjälpa dig att vara med i en drömgrupp.


Plats: IOGT-NTO Vattentorget 1 Växjö

Tid: 18:30 - 21.00 inkl. frukt och frågestund

Kostnad: 100kr 


Varmt Välkomna!


Med kärlek

Greenleaves Andersson
RETREAT på 26-27 Oktober 2024


Välkommen till en helg i lugn och ro.

Denna helg är för dig som vill fördjupa kontakten med dig själv, med Moder Jord och allt det som du är. Vi kommer att tillbringa tid både ute och inne, så du får chansen att verkligen röra dig emellan de olika elementen, rörelse - stillhet, tystnad - ljud, varsamhet - tillåtelse, synas - se, och så mycket mer.

Hela dagarna kommer att gå i mindfulness och medvetenhet.


Under helgen kommer vi tillsammans och enskilt att meditera på olika sätt: Genom ledda meditationer, dans, tystnad, naturen, ljuden, vandring, målandet.


Vi kommer också göra olika övningar som stärker oss som människor. Hittar vi lugnet, hittar vi oss själva, då hittar vi våra medmänniskor på ett äkta och kärleksfullt sätt.

Men du kommer för din skull, för att vara i din energi, med dig själv och ibland med gruppen.


Tänk på att det kan behövas varma kläder och skor.


Plats: Plats meddelas senare beroende på anmälningar

Tid: 09.00 -16.00 båda dagarna

Kostnad: 3500kr inklusive lunch och fika. Betalas via faktura

Anmälan till: 0735–890854 eller andersson.greenleaves@gmail.com

Anmälan senast: 1 oktober 2024

Max deltagare: 12 personer

Företaget har F-Skatt

Vatnr. SE601114270701


Anmälan är bindande enligt Distansköplagen (2005:59) Du har 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att även om du lämnar utbildningen är du betalningsansvarig. Måste kursen avbrytas, på grund av sjukdom, som kan stärkas med läkarintyg. Återbetalas, inbetald kursavgift, som ej nyttjats.

Skulle kursen bli inställd, betalas hela kursavgiften tillbaka.


Varmt välkommen till härliga dagar i lugn och ro.


Med kärlek

Greenleaves Andersson

BOKMÄSSA VÄXJÖ


23 november 2024

10:00 - 16:00

Introduktionskurs i Spirituell Healing

8 - 9 februari 2025


Under kursen kommer du att få lära dig lite om grunderna till Spirituell Healing. Du får prova på att känna in energier, uppleva naturens väsen, meditera på olika sätt för att stärka din självmedvetenhet, Spirituell Healing och vi kommer även att tala om Law of Attraction och Mindfulness.


Grunderna till nästan allt andligt arbete är Meditation och för att kunna ge en healing behöver du kunna stilla dig själv, finna ro och känna empati till din nästa, vare sig det är en människa,  ett djur eller något i naturen som en växt till exempel.


Introduktionskursen är tänkt att ge dig en förståelse till hur du fungerar bortom de ordinarie böckerna och den medicinska världen. Att vidga din värld och se dig själv genom de ögon som är mer i villkorslös kärlek och betydligt mer i ett icke dömande.


Låter detta som något du är nyfiken på, kom med på kursen och tillåt dig själv att utforska både din nyfikenhet och den värld som är universums.


Datum för utbildningen är:

Introduktionskurs 8 - 9 februari 2025

Kostnad Introduktionskurs: 4500kr, betalas via faktura 

Plats: Friluftsfrämjandets lokal, Fyllerydstugan, 355 92 Växjö i Småland

Tid: Lördag: 09:00 - 17:00, Söndag: 09:00 - 16:00

Sista anmälningsdag: 15 januari 2025


Distansköplagen (2005:59) Du har 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att även om du lämnar utbildningen är du betalningsansvarig. Måste kursen avbrytas, på grund av långvarig sjukdom, som kan stärkas med läkarintyg. Återbetalas, inbetald kursavgift, som ej nyttjats. Skulle kursen bli inställd, betalas hela kursavgiften tillbaka.


Önskas boende finns det flertalet B&B, Hotell och Vandrarhem i och runt Växjö.


Företaget har F-Skatt

Vatnr. SE601114270701


Välkommen till en lärorik tid på Hjärtat´s Livsharmoni


Med kärlek

Greenleaves Andersson

Kontakt


Välkommen att kontakta mig via mail eller telefon om du vill boka eller fråga om något.


För vägbeskrivning, se kartan.


Här ger jag behandlingar, konsultationer och håller utställningar.

Boka tid

Besöksadress

Öppettider


Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Sunday
Closed
Monday - Friday
09:00 - 18:00
Saturday
Closed