Allt jag varit med om och vägar mitt liv har tagit, har jag nu fått förståelse för, det förberedde mig för den/där jag är idag. Jag har alltid känt mig annorlunda/ensam, lyckats få uppleva saker som man kanske inte alltid skulle behöva gå igenom. På sitt sätt en sökare som inte visste vad jag sökte, trots att svaren hela tiden funnits runt omkring mig.


Mycket plötsligt kom jag in på det mediala och under en meditation kom svaret på, en för mig, väldigt viktig fråga, min dotters hälsa.


När jag började ana svaret och googlade på det, kom Hjärtat´s Livsharmoni upp. Ett grönt löv och en droppe, symboliserade ett alternativ till sjukvården som inte hittat något fel och namnet på personen som kanske hade svaret och som dessutom kunde utbilda och lotsa mig.


Passande nog startade Greenleaves upp en tvåårig healingkurs precis då och jag anmälde mig. Det har tagit sin tid att mogna och våga följa vägen. Påhejad av både Greenleaves, kursdeltagare, övningsklienter och mina vägledare.


Varje gång vi sammanstrålar på ett eller annat sätt, får jag till mig saker/insikter som bara känns att det är riktat till mig.


Idag är jag utbildad Spirituell healer, känner mig tacksam och redo att gå vidare. Varje behandling ger mig kvitto på att det fungerar. Idag har jag användning för allt som livet har gett mig, erfarenheterna hjälper mig att hjälpa andra.


Stort Tack till Lisa- min dotter, till Greenleaves och alla er andra som kommit in i mitt liv via healingen/mediala.


Tack även till dansen och alla kurser som utvecklat mig, utan att jag var riktigt medveten om hur mycket.

Ewa, en dansare, sa vid ett tillfälle - "du har alltid haft en kuslig förmåga att direkt sätta fingret på problemet"


Annlouise Persson

Rottne, Småland Sverige